2013/08/27

Jämäpiirakka

Siis superhelppo piirakka tehdä ja nopeakin!

Me tehtiin pitsaa viikonloppuna ja siitä sitten jäi yli joitakin aineksia, jotka me päätettiin hyödyntää suolaiseksi piirakaksi. Ainut mitä hankittiin tätä varten oli paprika, tilli ja kananmunat. Kaikki muut ainekset löyty pakastimesta ja jääkaapista


 photo IMG_3420_zps129cd7b7.jpg
Jämäpiirakka:

Suolainen piirakkapohja
fetaa
kinkkua
paprika
tilliä
2 munaa
1prk kermaviiliä
loraus maitoa
juustoraastetta

Sulata piirakka pohja ja painele se voideltuun vuokaan. 

Pilko paprika pieniksi paloiksi ja sekoita se fetan ja kinkun joukkoon, heitä sekaan myös tillisilppu. 

Kaada täyte piirakkavuokaan. 

Sekoita munat kermaviiliin ja lorauta maitoa sekaan, sekoita hyvin ja mausta pippurilla.

Kaada munaseos piirakan päälle. 

Ripottele päälle juustoraastetta. 

Paista 225 asteessa 30-40 min. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti