2013/09/28

Omena-kaurapaistos eli toscaomenat

 photo toscaomput_zpse4a2cb7f.jpg

4 hapahkoa omenaa
½ sitruunan mehu

KUORRUTUS:

50g margariinia tai voita
½dl sokeria
1rkl vehnäjauhoja
1rkl maitoa
2dl kaurahiutaleita

  • Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen ja voitele vuoka.
  • Pese  ja kuori omenat. Leikkaa ne sentin paksuisiksi viipaleiksi tai kuutioiksi. Lado vuokaan ja purista päälle sitruunamehua. 
  • Mittaa kuorrutuksen aineet kattilaan ja kiehauta varovasti sekoittaen. 
  • Nostele kuorrutusta omenien päälle ja kypsennä 200 asteessa niin kauan, että omenat pehmenevät ja kuorrutus saa vähän väriä.
  • Tarjoa paistoksen lisänä vaniljakastiketta tai vaniljajäätelöä.  

 photo ttoscaomenat_zpscbf8a96f.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti